Читај ми!

„Сенсејшн“ поново обелeо Београд

Вишечасовно, ноћно, бело лудило како „Сенсејшн“ журку често називају, одржано је и ове године у пуном белилу, добром расположењу, са много добре музике и иновативне сценске технике. Од 22 часа па све до јутра Ареном су се шириле позитивне вибрације и ритам за који су били задужени најбољи страни и домаћи ди-џејеви.

За све који су са нестрпљењем пуних годину дана чекали да се „бела сензација" врати у српску престоницу синоћ од 20 часова могли су да уђу у Арену. Само два сата касније, када је почела журка, у добром и ентузијастичном расположењу, нашло се више хиљада људи.

Са Главне бине од 22 часа до раних јутарњих сати шириле су се вибрације и ритмови осам ди-џејева: Мистер Вајт, задужен за почетно загревање, а потом Денис Ферер, Санери Џејмс и Рајан Марчано, Фед ле Гранд, Даниел и Хуан Санчез и Хардвел.

Добро расположење, осмеси и потпуно бела одећа поред музике, проверена су формула за добар провод који се дуго памти.

Ипак, неки посетиоци били су маштовитији од других, па су осим обавезне беле одеће имали и беле маске, перике, наочаре, али је било и оних који су се за „Сенсејшн" дуго и са пажњом припремали.

„Купили смо нову одећу, за ову посебну прилику. Ово је једанпут годишње, морамо да се обучемо како треба", рекао је један од посетилаца који је у Београд дошао само због журке.

„Сенсејшн" журке већ имају и своје највеће фанове, који, како истичу, живе за ту ноћ.

„Шест месеци унапред спремам се за ову журку, а шест месеци након тога причам само о њој. У ствари, ја живим за 'Сенсејшн'. Ово вреди видети и надам се да улазите са нама", узбуђено је рекла једна девојка репортерској екипи РТС-а.

Спектакл који је посетило више од милион људи широм света, одржава се у метрополама и сваки пут са новом темом. Тако је прошле године Београдска арена претворена у бели океан, док је назив овогодишњег догађаја био „Innerspace".

Како би доживљај био потпун постављене су светлосне инсталације, иновативна сценска техника, видео-бимови, најсавременији ласери. Управо тај визуелни доживљај и разликује „Сенсејшн" од других догађаја тог типа.

Недељу дана након Београда „Сенсејшн" тим се сели у Праг, а у наредном периоду гостоваће у Русији, Холандији, Норвешкој и Шпанији, па коме ноћашњи провод није био довољан, пут под ноге трагом белих сензација.

Број коментара 11

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 18. август 2024.
31° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару