Читај ми!

Подне, 18. април, „Време“ за Бајагу

Премијеру новог спота „Бајаге и Инструктора“ можете пратити сутра у подне, на Ем-Ти-Ви каналу. Пратећи видео за чврсту рок песму „Време“ ће истога дана бити постављен на сајт концертне агенције „Лонг плеј“.

Дугоочекивани нови албум групе „Бајага и Инструктори" биће најављен спотом за песму „Време", који премијерно можете да погледате на Ем-Ти-Ви каналу у среду, 18. априла, тачно у подне.

Истог дана видео ће бити постављен на сајту концертне агенције „Лонг плеј", www.longplay.rs, и њеном Јутјуб каналу.

Нумера „Време", аутора Момчила Бајагића, чврста је рок песма, положена на снажне бубњеве и гитарске рифове, која ће истовремено бити објављена и као радијски сингл.

Спот је снимио хрватски режисер Жаре Батиновић, који приказује чланове београдског бенда у запуштеним зградама и пропалим производним погонима, у окружењу прашњавих и одбачених предмета, чиме верно одсликава атмосферу Бајагиних стихова забринутих за неизвесну еколошку и економску садашњост и будућност човечанства.

„Жаре је човек чије смо неке спотове видели и допали су нам се. Има око које може да изабере добре кадрове и специфичан му је начин рада. Јако лако смо радили с њим. Мислим да је Жаре погодио атмосферу и да је потпуно 'ушао' у песму. Јако сам задовољан како је то испало", објашњава Бајага.

„Време" је други најавни сингл/спот за нови албум „Бајаге и Инструктора" који би требало да се појави овог пролећа на ЦД-у.

Као први најавни сингл/спот јесенас се појавила моћна рок балада „Ако треба да је крај" чија је премијера такође била на МТВ каналу, а до сада само на Јутјубу има преко 400.000 посета.

„Мислим да након првог одличног сингла 'Ако треба да је крај' Бајага наставља на још већем нивоу и да ће овај нови сингл 'Време' веома брзо наћи своју тв и радио публику. Веселим се скорашњем изласку цд-а и једва чекам...", рекао је Жаре Батиновић, редитељ спота „Време".

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 17. август 2024.
31° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару