Читај ми!

Улазнице за „Егзит“ у (прет)продаји

Почела је претпродаја улазница за „Егзит“ фестивал, који ће се одржати од 12. до 15. јула на Петроварадинској тврђави. Промотивна цена за четвртак, петак и недељу износи 3.290 динара, док цена улазнице за суботу износи 3.490 динара.

Претпродаја једнодневних улазница за „Егзит" фестивал који ће се одржати од 12. до 15. јула на Петроварадинској тврђави у Новом Саду почела је данас, саопштили су организатори овог фестивала.

Промотивна цена улазница за четвртак, петак и недељу износи 3.290 динара, док цена улазнице за суботу износи 3.490 динара.

Четвородневне улазнице за „Егзит" фестивал доступне су по промотивној цени од 6.990 дин, са 36 посто попуста од основне цене која ће износити 10.990 динара, а у продаји су и улазнице за средњошколце и студенте, по промотивној цени од 5.490 динара.

Како се још наводи у саопштењу, данас се отвара ново продајно место „Егзит" фестивала у Тржном центру „Ушће", у Београду, где ће улазнице моћи да се купе до самог почетка фестивала.

Радно време новог продајног места је сваког дана од 10 до 21 сат, а посетиоце у наредном периоду очекују и бројна изненађења и занимљиви догађаји.

Данас ће такође почети и продаја улазница за фестивал у књижари „Булевар букс" у Новом Саду.

Четвородневне и једнодневне улазнице доступне су и у продавници „Гигстикс" у Париском магазину, у Новом Саду и онлајн, преко сајта www.gigstix.com, а од петка, 13. априла моћи ће да се купе и у филијалама „Ерсте" банке широм Србије.

Велика промотивна акција „Егзит" фестивала „Колико пријатеља имаш? На Егзит 4+1!" траје још свега недељу дана, до недеље, 15. априла. На сваки пакет од четири купљене улазнице, „Егзит" пету поклања, уз смештај у „Егзит вилиџу" за све учеснике акције.

Право на учешће у овој акцији имају сви посетиоци фестивала, док су четвородневне улазнице доступне по промотивној цени од 6.990 динара.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 17. август 2024.
33° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару