Читај ми!

„Дјуран Дјуран“ долази на „Егзит“

Неизвесности је дошао крај - британски рок бенд „Дјуран Дјуран“ наступиће на Фестивалу „Егзит“. Већ је потврђено да долазе „Госип“, "Guns'N'Roses", Лорен Гарније, Ричи Хотин и многи други.

На главној бини Фестивала „Егзит" 2012. наступиће један од најважнијих поп бендова свих времена и легенда новог таласа „Дјуран Дјуран", саопштили су организатори фестивала.

Састав који је у својој досадашњој каријери продао више од 80 милиона плоча и променио животе милионима обожаватеља широм света враћа се у Србију, након спектакуларног концерта који је 2006. године одржан у Београду, и то као оригинална четворка, у саставу Џон Тејлор, Роџер Тејлор, Ник Роудс и Сајмон Ле Бон, уз гитаристу Дома Брауна.

„Дјуран Дјуран" је током читаве своје каријере био познат по својим радијским поп песмама, елегантном новоромантичарском изгледу и гламурозним и декадентним видео-спотовима, међу којима је последњи, снимљен за песму Girl Panic крајем прошле године и у коме се светски топ модели – Јасмин Ле Бон, Синди Крафорд, Наоми Кемпбел, Ева Херцигова и Хелена Кристенсен појављују као чланови бенда.

Љубитеље поп мелодија свакако ће обрадовати и вест да је за „Фјужн бину" потврђен шведски електронски бенд "Little Dragon".

Нешто потпуно другачије представља „Хепи Нови Сад бина" наступом имена независне издавачке куће "R&S Records", "Teengirl Fantasy Live", "Lone", "Pariah", док ће на „Електрани" један од најузбудљивијих наступа имати "Sneaky Sound System".

Наступ на овогодишњем „Егзиту" који ће се одржати од 12. до 15. јула већ су потврдили легендарни "Guns'N'Roses" и "New Order", "Plan B", "Gossip", рокенрол атракција "Wolfmother".

На светски познатој „Денс арени" наступају "Avicii", Ричи Хотин, Лорен Гарније, "Miss Kittin", као и Бродински.

Улазнице за „Егзит" су у продаји. Промотивна цена улазница је 6.990 динара, улазнице за студенте и средњошколце су 5.490 динара, док је редовна цена 10.990 динара.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 17. август 2024.
37° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару