Читај ми!

„Београдски синдикат“ на пролеће у Арени

Домаћи састав „Београдски синдикат“ најавио наступ 28. априла у Београдској арени. Улазнице за концерт, који ће за разлику од досадашњих наступа бити на технички вишем нивоу, већ су у продаји и то по ценама од 1.200 и 1.500 динара.

Група „Београдски синдикат" одржаће 28. априла концерт у Београдској арени, а улазнице, по „друштвено прихватљивим" ценама од 1.200 (партер) и 1.500 динара (трибине), од данас су у продаји, најављено је на конференцији за новинаре.

Бошко Ћирковић Шкабо је рекао да, од објављивања последњег, трећег албума под називом Дискретни хероји (2010), који је са њиховог званичног сајта бесплатно преузело више од милион људи, нису имали много прилика за наступ.

„Више се бавимо друштвеним активизмом него музиком, па упркос великом интересовању публике, нисмо имали прилику да наступамо. Зато смо одлучили да публици, коју сматрамо својим пријатељима, и себи приредимо концерт у Београдској арени", истакао је Ћирковић.

Београдска арена се наметнула као адекватан простор због њихове жеље да одрже технички захтевнији и већи концерт.

Ћирковић је објаснио да ће концерт изгледати као и сваки њихов досадашњи наступ, само што ће бити технички на једном вишем нивоу, у складу са простором, имаће дефинисанији концепт, музика ће бити допуњена „занимљивим елементима" и имаће госте, али ништа више од тога није желео да открије.

Александар Протић је, констатујући да се „Београдски синдикат" не може свести само на музички бенд, рекао да ће тако и њихов концерт у Арени својим концептом и идејом имати одређену поруку.

„Желимо да привучемо публику из целе Србије и региона и окупимо све оне који су нас звали путем друштвених мрежа или убеђивали власнике локала да организују наш концерт", истакао је Шкабо и најавио да ће концерт трајати дуго и да ће бити подељен у два сегмента.

Директор продуцентске куће „Мјузик стар продакшн", која организује концерт, Дејан Максимовић, рекао је да ће маркетиншка кампања бити покренута и у Републици Српској, Црној Гори и Македонији, као и да ће покушати да организују и групне доласке на концерт из градова широм Србије.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
30° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару