Читај ми!

„Ја имам таленат“ уживо на РТС-у

Прва од укупно пет полуфиналних емисија популарног такмичарског шоуа „Ја имам таленат“ емитована je на Првом програму РТС-а директно из Студија осам у Кошутњаку. Осим жирија, право на глас од сада има и публика, а најталентованијег такмичара, који ће коначно бити изабран за шест недеља, чека награда од 100.000 евра.

На Првом програму РТС-а вечерас је емитована прва од укупно пет „живих" полуфиналних емисија популарног шоу програма „Ја имам таленат", у којој осим жирија, гледаоци могу да бирају ко ће у финале.

Телевизијској публици поново ће се представити 40 најбољих, најзанимљивијих, најнеобичнијих и најталентованијих такмичара који се боре за 100.000 евра.

Велики шоу и многобројна екипа, дванаест камера је спремно, HD кола РТС-а, много каблова, припрема, нервозе, провера...

„Екипа је одлично уиграна. Биће још боље, полако склапамо коцкице и мислим да ћемо доћи до финала. Као што су сви наши спортисти прошли своја полуфинала, ми пролазимо своја и идемо полако ка финалу", рекао је редитељ шоу програма Марко Новаковић.

Са екипом РТС-а су и колеге, сада већ пријатељи из Енглеске. Заједничким снагама и својим талентима брину да све изгледа беспрекорно.

Своје дугогодишње искуство пренео је Џулијан Мирс, продуцент „Фриментала".

„Веома смо задовољни и узбуђени што радимо са екипом РТС-а , веома су добри. Мислим да и они воле да раде и да уживају у искуству које им преносимо моје колеге и ја. Ово је ново искуство и за нас и мислим да ћемо заједно направити веома добар шоу", истакао је Мирс. 

„Разлог зашто смо овде јесте да нашим саветима и предлозима помогнемо, јер ми емисију Ја имам таленат дуго радимо и правили смо грешке. Знамо када нешто иде, а када не и надамо се да нашим предлозима помажемо вашој продукцији да емисја постаје боља из године у годину", објаснио је редитељ Пол Кираџ, који је у Енглеској, између осталог, радио и краљевско венчање.

Студио осам у Кошутњаку, екипа и таленти су спремни. Неки такмичари се загревају на посебан начин, а да ли су добро увежбани видеће се недељом од 21 час, на Првом програму РТС-а.

Број коментара 10

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 17. јул 2024.
35° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару