Читај ми!

Новогодишњи концерт Бисере Велетанлић

Након веома успешног прошлогодишњег солистичког концерта Бисера Велетанлић поново ће наступити у Задужбини Илије М. Коларца 26. децембра. Својеврсна катарза и емоције могу се очекивати и овог пута када ће легендарна певачица, уз проверене партнере међу којима је и Корнелије Бата Ковач, извести најпознатије нумере.

Први солистички концерт Бисера Велетанлић одржала је прошле године. Тај наступ изазвао је велико интересовање и одушевљење, па није необично што је одлучила да публици, поново пред Нову годину 26. децембра, поклони још један наступ у Коларчевој заужбини, на коjeм ће промовисати и ДВД у издању ПГП РТС-а, са претходног концерта.

Обзиром на најављено присуство великог броја њених кумова, рекло би се да недостаје само још дон Корелоне па да се на Коларцу у понедељак увече уз Бисеру Велетанлић појави прави „сицилијански клан".

Међутим, као и увек привржена је својим сарадницима и посебно сестрићу Василу Хаџиманову, кога добрим делом сматра одговрним за предстојећи концерт.

Бисера ће и овом приликом певати песме због којих смо је још давне 70. године прошлог века заволели. Тада је отпевала Мило моје и истог часа постала „Мило наше".

Невероватно музикална, способна да својим дубоким, топлим гласом најискреније исприча приче о љубави, о животу, одласцима или да у маниру најбољих џез певачица отпева неки блуз, на прошлогодишњем концерту измамила је много суза.

„Почнеш да плачеш због лепе музике, због лепог текста, па се онда кроз то плакање сетиш нечега или некога због кога продужено плачеш после", описала је прослављена певачица лавину емоција које могу да изазову наступи неких уметника.

Својеврсна катарза и емоције могу се очекивати и на новом концерту када ће уз проверене партнере међу којима је и Корнелије Бата Ковач извести најпознатије нумере.

Једно је сигурно, каријера дуга више од 40 година, узбудљив глас и личност која сваку песму претвара у нешто посебно, гарантују добру атмосферу на Коларцу. Да нам опет буде лепо, Бисера пева Било нам је лепо.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 17. јул 2024.
30° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару