Читај ми!

„Пирати“ стижу у домаће биоскопе

Београдска и новосадска публика 18. маја ће премијерно гледати нове пустоловине неодољивог капетана Џека Спероуа. Фатална сапутница Џонија Депа је Пенелопе Круз, а њихове авантуре ће се приказивати у три-де техници.

Четврти део холивудског пустоловног филмског серијала Пирати са Кариба: На чудним плимама биће премијерно приказан у Србији 18. маја у београдском Дому синдиката и новосадској „Арени синеплекс".

Представници дистрибутерске куће „Тарамаунт" најавили су да нови доживљаји пиратског капетана Џека Спероуа, кога игра Џони Деп, улазе 19. маја у редовни биоскопски репертоар у Србији.

Новина четвртог наставка светски изузетно успешних Пирата компаније „Дизни" и продуцента Џерија Брукхајмера јесте три-де верзија и изостанак ликова које су у претходна три дела тумачили Кира Најтли и Орландо Блум.

Нове ликове играју Пенелопе Круз и Иан Мекшејн, а од старих ликова остају капетан Барбоса, кога игра Џефри Раш и Кевин Р. Мекнали као Сперуов дугогодишњи другар.

„Спероу ће укрстити путеве са женом из своје прошлости, али неће бити сигуран да ли је у питању љубав или немилосрдна преваранткиња која га користи да би пронашла чувену фонтану младости", наводи „Тарамаунт".

Четврте „Пирате" режирао је Роб Маршал, док је Гор Вербински био задужен за претходна три филма из 2003, 2006. и 2007. године.

„После завршетка снимања улоге капетана Џека, потребна вам је нека врста декомпресије да бисте се извукли из те коже, јер волим бити у њој. Велико је задовољство играти ту улогу, јер је то као да имате дозволу да будете потпуно субверзивни, без поштовања, апсолутно апстрактни у свим ситуацијама", наводи се у саопштењу дистрибутера.

„Тарамаунтово" саопштење преноси и изјаву Крузове да је „велики фан претходна три филма и онога што је Џони урадио у њима", док је своје учешће схватила као „велику авантуру за сваког глумца", јер се на снимању сваки дан нешто догађало, па никад није било досадно.

У новом наставку Пирата са Кариба поново се појављује и чувени гитариста „Ролингстонса" Кит Ричардс, у улози Џековог оца, капетана Тига.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи