Читај ми!

„У земљи крви и меда“ премијерно у САД, у децембру

Премијера првог играног филма који као редитељка и сценаристкиња потписује Анђелина Џоли биће у Америци крајем децембра. Радни наслов „Неименована љубавна прича“ замењен је званичним „У земљи крви и меда“, чиме је напокон стављена тачка на бројна нагађања.

Редитељски првенац глумице Анђелине Џоли под називом У земљи крви и меда (In the Land of Blood and Honey) биће премијерно приказан у Америци у децембру, пренео је данас сајт Диџитал спај.

Љубавна прича смештена у време рата у Босни почеће да се приказује у америчким биоскопима 23. децембра.

„Филм се бави ратом у Босни, али је, такође, и универзалан. Желела сам да испричам причу како су људске везе и понашање дубоко погођени животом у рату", рекла је славна глумица, која се први пут опробала као редитељка играног остварења, новинарима у Кану.

Оскаровка је сама написала и сценарио за филм, а тумачење главних улога поверила је Зани Марјановић, Горану Костићу и Радету Шербеџији.

Најтраженија глумица данашњице оценила је да бивша Југославија има богату историју драмских уметности.

„Глумачка екипа је била изванредна. Била ми је част и привилегија да сарађујем са њима и веома се радујем што ће сви видети њихов огроман таленат", нагласила је Џолијева.

Филм који је имао радни наслов Неименована љубавна прича изазвао је контроверзе у Босни, где су представнице жена жртава рата протестовале због гласина да је тема филма љубавна прича између Муслиманке и Србина који је силује.

Те гласине славна глумица је више пута демантовала.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи