Читај ми!

Победник Санденса вечерас на Белдоксу

Награђивану импресивну причу „Место међу звездама“, која се одвија у оквиру шире, политичке драме, у оквиру Белдокса, имаће прилику да погледа и београдска публика. Пројекција холандског остварења у 20 часова у Дому омладине Београда.

Дугометражни документарни филм Место међу звездама, победник фестивала Санденс и ИДФА биће приказан у 20 часова у Дому омладине Београда у главном програму 4. Белдокса.

Холандска продукција коју заједно потписују аутори Станд ван де Стерен и Леонард Ретел Хелмрих представља породичну сагу у индонежанској фавели. Импресивно снимљена интимна прича дешава се у оквиру шире, политичке драме.

У међународног програма Белдокса вечерас се приказује и белгијски филм Као да је име битно редитељке и сценаристкиње Еве Купер.

Током послеподнева ће у домаћој селекцији бити приказани документарци Без неба Бојане Старчевић, Мица и околне приче Милана Никодијевића и Оженићу цело село Жељка Мирковића.

Пратећи и репризни програми Белдокса одржавају се и у Музеју кинотеке и Центру за културну деконтаминацију.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
9° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи