Читај ми!

Акциони трилер о хватању и убиству Бин Ладена

Синеасти који су снимили драму „Катанац за бол“ спремају акциони трилер о потрази за Осамом Бин Ладеном. Редитељка Кетрин Бигелоу ће променити постојећи сценарио с обзиром да су америчке снаге убиле вођу Ал Каиде.

Редитељка Кетрин Бигелоу, добитница Оскара за остварење Катанац за бол и сценариста Марк Бол већ неколико месеци раде на филму о дугогодишњој акцији хватања Осаме Бин Ладена, пише Холивуд рипортер (Hollywood reporter).

Кетрин Бигелоу ће за овај акциони трилер вероватно променити сценарио, с обзиром на то да су америчке снаге убиле Бин Ладена у ноћи између недеље и понедељка у Пакистану.

Пројекат Кетрин Бигелоу је био заснован на једном ранијем покушају хватања вође Ал Каиде који се завршио фијаском, објаснила је за медије особа блиска пројекту која је инсистирала да остане анонимна.

Филм Катанац за бол о америчкој јединици за деактивирање бомби у Ираку, освојио је Оскара прошле године за најбољи филм и најбољу режију, чиме је Бигелоу постала прва жена која је добила ту награду.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
10° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи