Читај ми!

Содерберг снима филм о стриперу

Инспирисан раном животном причом глумца Ченинга Тејтума, прослављени синеаста Стивен Содерберг дошао је на идеју да сними филм о младом стриперу. Прича под називом "Magic Mike" биће, према речима режисера награђеног Оскаром, заводљива и шокантна.

Режисер Стивен Содерберг и глумац Ченинг Тејтум припремају драму о мушком стриптизу, која ће бити заснована на искуству које је глумац стекао док је као тинејџер био стрипер, пренео је дневник Варајети.

„То је било необуздано и кључно доба у мом животу", рекао је Тејтум (31) који је стриптизом бавио као 19-годишњак.

У филму чији је радни наслов "Magic Mike", Тејтум ће тумачити инструктора Мајка који обучава младог плесача и даје му савете како да се пробије у свету стриптиза.

„Када ми је Ченинг причао о томе, помислио сам да је то једна од бољих идеја за филм које сам до сада чуо", објаснио је Содерберг, добитник Оскара за режију филма Путеви дроге.

„Одмах сам желео да се укључим. Прича је заводљива, забавна и шокантна. Модел нам је 'Грозница суботње вечери' и надамо се да смо на добром путу", нагласио је синеаста.

Ченинг Тејтум је имао запажене улоге у филмовима Државни непријатељ, Она је најбоља, Џи Ај Џо: Успон кобре, Дилема и у серијалу Ухвати ритам.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи