Читај ми!

Трејлер за последњи филм о Харију Потеру

Коначни обрачун ученика вештичарења Харија Потера и злог чаробњака Лорда Волдемора добија филмски епилог који ће премијерно бити приказан у биоскопима 15. јула. До тада, фановима је на располагању ексклузивни трејлер.

Крај саге о Харију Потеру се ближи, а фанови су добили прилику да погледају трејлер за велико финале серијала - Хари Потер и реликвије смрти 2 (Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2).

Мада се по трејлеру мало тога може закључити, визуелни ефекти и осећај да причи коначно долази крај привући ће велики број гледалаца у биоскопе.

После десет година, 4.100 страница, преко 17 сати филмова, за последњи део који ће трајати око два и по сата, продуценти су најавили да ће бити пун акције.

Иако није познато да ли ће се комплетна радња последњег филма у потпуности поклапати са књигом, сигурно је да Хари, Рон и Хермиона траже реликвије смрти како би поразили Лорда Волдермора који је завео тиранију у школи за вештичарење Хогвортс.

Након спекулисања да ће Џоан Роулинг написати још једну књигу о младом чаробњаку, главни глумац, Данијел Редклиф је контактирао списатељицу која га је уверила да више никад неће написати још неку књигу о Харију, иако је веома задовољна како га је Редклиф тумачио.

Премијера у америчким биоскопима заказана је за 15. јул.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи