Читај ми!

Оливер Стоун окупља „Дивљаке“

Припреме за нови филм који ће Оливер Стоун потписати као редитељ улазе у завршницу. У току је избор глумаца за остварење „Дивљаци“, а међу звездама које су потврдиле сарадњу су Ума Турман, Селма Хајек и Џон Траволта. Све траженија Блејк Лајвли такође ће бити део глумачке екипе.

Прослављени редитељ Оливер Стоун почео је да бира глумце за нови филм који ће снимати по драми Дивљаци Дена Винслоуа, преноси сајт Дедлајн.

За сада је познато да ће у екипи бити звезде Петпарачких прича Џон Траволта и Ума Турман, као и Блејк Лајвли којој је поверена улога девојке О.

Траволта ће бити Денис, разоткривени агент америчке федералне управе за наркотике, а Ума Турман тумачиће улогу Пак, мајке лика који ће играти 23-годишња Блејк.

Већ су ангажовани и Салма Хајек, за улогу мексичке краљице картела Елене, и Бенисио дел Торо као опаки снагатор картела Ладо.

У књизи Дивљаци описан је однос два најбоља пријатеља, Чона и Бена, узгајивача марихуане која живе поприлично лагодним животом са пријатељицом О.

Њихова роба је толико квалитетна да представници моћног мексичког картела покушавају да их приморају да им се придруже.

Када Чон и Бен одбију сарадњу, картел киднапује њихову пријатељицу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи