Читај ми!

Кетрин Зита-Џонс у метал мјузиклу

Филмска дива Кетрин Зита-Џонс заиграће у филмској верзији бродвејског мјузикла "Rock of Ages", поред Алека Болдвина, Тома Круза и Мери Џеј Блајџ. Посебно за глумицу осмишљена је улога негативца које нема у позоришној верзији.

Глумачкој постави филмског мјузикла Rock of Ages придружила се холивудска глумица Кетрин Зита-Џонс, објавио је Холивуд рипортер.

Глумица ће у филмској верзији бродвејског мјузикла играти са Полом Ђаматијем, Алеком Болдвином, Раселом Брендом, Томом Крузом и Мери Џеј Блајџ.

„Да, истина је! Моја драга Кетрин Зита-Џонс се придружује постави Rock of Ages као нови негативац! Много сам заузет, па о томе читајте на Интернету", написао је на Твитеру режисер филма Адам Шанкман.

Редитељ је објаснио да је улога Кетрин Зите-Џонс осмишљена за филм и да је није било у позоришној верзији.

Rock of Ages је љубавна прича испричана песмама метал бендова који су доминирали топ-листама осамдесетих година 20. века, какви су „Бон Џови", „Џорни" и „Појзон".

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи