Читај ми!

Прва такмичарка у историји Потере која је сама освојила пола милиона

Једанаеста сезона „Потере“ донела је пуно победничких епизода током којих смо срчано навијали за такмичаре. Професорка књижевности и љубитељка квизова, Сања Павловић, у овонедељној епизоди самостално је победила трагача Жарка и освојила 500.000 динара. Тиме се уписала на листу рекордера Потере, поставши прва жена којој је пошло за руком да потпуно сама освоји оволики износ.

Сања Павловић, дипломирани филолог компаратиста и професорка књижевности, надала се да неће морати да одмерава знање са трагачем Жарком јер, како сама каже, превише добро познаје све области, а управо он је дочекао у другом делу квиза. По природи неустрашива, прихватила је изазов и борила се за понуђену вишу суму и на одушевљење гледалаца однела победу.

На почетку игре било је помало неизвесно јер је Сања на прво питање погрешно одговорила, али онда се десио преокрет. Концентрацијом, брзином и низом тачних одговора, Сања је освојила и одбранила 500.000 динара. У финалној игри је обезбедила себи толику предност над трагачем да се одмах могло рећи да је ствар решена.

Такмичарски тим су, осим Сање, чинили и Игор Стефановић, дипломирани инжењер заштите на раду, Лука Вучковић, психолог, као и најмлађи саиграч екипе, Ђорђе Кнежевић, ученик гимназије. Иако се надала финалној игри са својим тимом, Сања је остала сама и упркос томе освојила награду. 

Сања се овом победом придружује рекордерима, али и свим женама које памтимо по успеху и незаборавним резултатима у Потери, попут Еме Аврамовић, Иве Бркић, Љиљане Радуловић Димитров, Јелене Димић, Катарине Шоковић и многих других. Њен успех доказује да квизови нису само мушка сфера интересовања, а она се нада да ће подстаћи и инспирисати друге жене да покажу своје знање и добро се забаве у игри са добро познатим трагачима.

Пријаве за нову сезону квиза Потера су у току. Уколико сте и ви храбри као Сања, пријавите се тако што ћете послати име, презиме и контакт телефон на имејл адресу prijava@potera.rs.

недеља, 21. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво