Читај ми!

У клинчу - са снимања треће сезоне

У мају је завршено емитовање друге сезоне серије "У клинчу", а снимање трећег дела приводи се крају. Преносимо вам део атмосфере иза камера.

Напољу прави летњи дан, а у Студентском граду, док једни ужурбано иду ка својим собама, други понављају текст. Екипа серије "У Клинчу" увелико снима трећу сезону. Најавили су 90 снимајућих дана, почели су крајем маја, а до последње клапе остало је нешто више од 20 дана. Неки су уграбили паузу и отишли на море, али Теодора, Марина, Филип и Михајло снимају. (Аљоша, Теа, Искра и Поп).

„С времена на време, у паузама између сцена размислим сада се неко купа у мору, ја овде седим у прашини и снимам серију. Чини ми се да је Ђорђе..? Зато и причам, управо је Мишина на мору“, рекао је Михајло Веруовић.

„Горимо искрено, баш нам је напорно, али ето одемо до костима па се расхладимо“, рекла је Марина Павловић

И није им тешко, јер знају да жељно ишчекујемо расплет љубавног троугла из друге сезоне.

„Она није свесно направила вртлог љубавни, увек се дешавају најгоре ствари кад их чинимо несвесно и кад их чинимо из срца.На крају друге сезоне се испоставило да она ипак мора да остане у Београду, и сада се сусреће са новим животним изазовима и са препрекама, и иако смо је упознали у првој сезони као некога коме су пут утабали родитељи, сада се ипак испоставља да су родитељи утабали погрешан пут и да она мора ипак сама све да ради“, рекла је глумица Теодора Драгичевић.

Животни бродолом имали су сви, али ако су нас на нешто Филип, Вања, Симке, Аљоша, Теа и Искра навикли то је смех. Ништа другачије није ни на сету. А анегота... довољно да сваки глумац напише по једну књигу.

„Стаклена врата и ја нисам ја пошто сам онако расејана поприлично онако мало смотана ја сам кренула да излазим онако као краљица излазим, главу горе и лупила по сред врата и идаље стоји мој отисак“, рекла је Марина.

И у трећој сезони уживаћемо уз бравуре Николе Која, Бранке Катић, Цеце Бојковић, али и уз омиљеног ујака Сергеја Трифуновића.

Имамо енергију заједно када снимамо, а то је зато што је он мотор свих тих сцена, зна стварно и да покрене, сугрише, једноставно с њим глума изгледа као игра“, рекао је Војаж.

Неко ће отићи у Холивуд, неко пронаћи прави пут, а Аљоша ће напокон доказати да је његово место у музици. Глумци кажу да је трећа сезона најбоља до сада. Шапнули су нам и по неку тајну, али ми ћемо их, барем за сада, сачувати, до јесени или зиме, када још једном улазимо у животе наших јунака.

недеља, 30. јун 2024.
34° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару