Читај ми!

Нове авантуре, изазови и искушења пред омиљеним ликовима серије „У клинчу“ – трећа сезона од 8. априла на РТС-у

Премијерно је приказана прва епизода нове сезоне популарне серије „У клинчу“. Глумачка екипа најављује да у нових 30 епизода гледаоци могу да очекују неочекивано. Нове авантуре добро познатих ликова пред гледаоцима од 8. априла радним данима у 20.05 на Првом програму РТС-а.

Нове авантуре, изазови и искушења пред омиљеним ликовима серије „У клинчу“ – трећа сезона од 8. априла на РТС-у Нове авантуре, изазови и искушења пред омиљеним ликовима серије „У клинчу“ – трећа сезона од 8. априла на РТС-у

Након успешне две сезоне, пред гледаоцима Радио-телевизије Србије ускоро ће се наћи и трећа сезона популарне серије У клинчу.

Добро познати ликови ће се у нових 30 епизода наћи пред новим авантурама, искушењима и изазовима, а глумачка постава најављује да ће нова сезона бити најдинамичнија и најузбудљивија досад.

Новинари су позитивно реаговали на прву епизоду новог серијала, а након пројекције имали су прилике да разговарају са глумцима и продуцентима.

Михајло Веруовић Војаж, који тумачи улогу Аљоше Ковача, рекао је за Интернет портал РТС-а да гледаоци могу да очекују најдинамичнију сезону до сада и велики напредак код свих глумаца.

„Ово је први пут да се Аљоша не налази у неком љубавном троуглу и коначно своје проблеме ставља на своје место и постаје оно што се од њега и очекује“, рекао је Војаж.

Истакао је да му је, што време више пролази, глума све ближа и да би волео да се много више посвети томе.

Анита Огњановић истакла је како ће Аљошина сестра Милица, чији лик тумачи, као и увек истрајати у својим намерама и одлукама.

„С тим да наилази на разне препреке и упознаје се са животом и животним проблемима. Те препреке су у овој сезони веће него икада пре, али се она бори с тим на свој специфичан начин“, истакла је Анита Огњановић.

Додала је да Милица од почетка серије сазрева, пошто је читав живот провела под стакленим звоном, а сад улази у нешто што се зове живот.

„Први пут се стварно заљубљује, први пут доживљава ствари за које није знала да су могуће, неке одрасле ствари, тако да је то неки период између детињства и одрастања“, објаснила је Огњановићева.

Ђорђе Мишина кратко је описао еволуцију свог лика кроз серију – „у првој сезони мангуп, у другој бизнисмен, а у трећој романтик“.

„Увек је тешко играти једног лика кроз више сезона, али схваташ да играш живог човека и, с тим, нове ствари које се дешавају сваком човеку. Филип улази у неке романсе и показује први пут неке емоције, неку нову страну“, истакао је Мишина.

Додао је да му је било лепо да се врати у време првих љубави и заљубљивања, пошто је нешто старији од лика који тумачи.

Нове епизоде серије У клинчу гледаоци ће моћи да прате од 8. априла, радним данима у 20.05 на Првом програму РТС-а.

Премијера треће сезоне серије „У клинчу“
среда, 29. мај 2024.
20° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије