Читај ми!

Пиратска копија „Супер Марио браће“ подељена на Твитеру, милиони је гледали

Једна од последица отпуштања већине особља у компанији попут Твитера значи да немате људе који контролишу садржај који се поставља на мрежу, а последњи пример је анимирани „Супер Марио браћа филм” који је илегално подељен на Твитеру.

Налог „vids that go hard” са више од 1,1 милион пратилаца поделио је читав филм Супер Марио браћа на Твитеру, иако се остварење још даје у биоскопима и до сада је зарадило милијарду долара на благајнама.

Филм је из два дела подељен на Твитеру, а квалитет снимка је прилично добар. Ово је могуће зато што сада корисници са плавим претплатничким знаком могу да на мрежи деле снимке до сат времена и у високој резолуцији, што олакшава пиратерију.

Илегално постављени снимак је за неколико сати имао више од девет милиона прегледа а последњег сата, пре него што је скинут, на сваких неколико минута по 200.000 нових прегледа.

Очигледно, то неће много оштетити учинак филма на благајнама, пошто је већ зарадио више од милијарду долара, али је добар пример тога шта може да се деси када се отпусти велики број запослених и уводе промене, а да се не размишља много о њиховим последицама.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво