Читај ми!

Филм „Све у исто време“ оборио рекорд по броју глумачких награда

Акциона авантура која се одвија у више паралалних универзума „Све у исто време“ и комична ТВ серија „Бели лотос“ доминирале су током вечери доделе награда Удружења америчких филмских глумаца. Најбољи глумци у главним ролама Мишел Јео, Џенифер Кулиџ, Брендан Фрејзер.

Филм „Све у исто време“ оборио рекорд по броју глумачких награда Филм „Све у исто време“ оборио рекорд по броју глумачких награда

Освојивши четири главне награде остварење Све у исто време оборило је рекорд по броју признања за један филм које је доделило америчко Удружење филмских глумаца (Screen Actors Guild). Од покретања доделе САГ награда 1995. године, само три пута десило се да фил освоји три награде. 

Глумцима који су играли у остварењу чија се прича одвија у неколико универзума припала је главна награда вечери за ансамбл у филму, затим за главну женску улогу – Мишел Јео, као и обе награде за споредне глумце које су уручене Џејми Ли Кертис и Џонатану Ке Квану.

„Мислим да ће ми срце експлодирати ако проговорим“, рекла је Мишел Јео на почетку свог емотивног говора у којем је додала да се бори против Титана, мислећи на конкуренцију – оскаровке Кејт Бланчет и Вајолу Дејвис.

У емотивном говору, глумац Џонатану Ке Кван истакао је да је био први Азијац који је освојио појединачну награду у било којој филмској категорији у историји САГ награда. Објаснио је да овај тренутак више не припада њему, већ свима који су тражили промене.

„Волим глумце, волим глуму, волим посао који радимо. Знам да ме гледате и мислите 'непо беба' - зато је она ту. Потпуно вас разумем, али истина је да имам 64 године и да је ово потпуно невероватно“, нагласила је Џејми Ли Кертис.

За најбољег глумца у филму проглашен је Брендан Фрејзер за улогу у остварењу The Whale. Међу номинованима у овој конкуренцији били су и Колин Фарел и Остин Батлер.

Глумачка екипа црнохуморне серије Бели лотос имала је најбољи ансамбл у драмској серији, док је Џенифер Кулиџ тријумфовала у категорији главних женских улога у драмској серији. Најбољи глумац у драмској серији за протеклих 12 месеци је Ф. Мареј Абрахам.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 08. јул 2024.
25° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару