Читај ми!

Нетфликс негира да су три учесника ријалитија „Сквид гејм“ претрпела озбиљне повреде

Три учесника ријалити програма „Сквид гејм: Челенџ“ затражила су медицинску помоћ током снимања, потврдио је „Нетфликс“, али стриминг гигант негира да је било ко претрпео „озбиљне повреде“.

Нетфликс негира да су три учесника ријалитија „Сквид гејм“ претрпела озбиљне повреде Нетфликс негира да су три учесника ријалитија „Сквид гејм“ претрпела озбиљне повреде

Стриминг сервис „Нетфликс“ још прошле године је објавио да покреће Сквид гејем: Челенџ (Squid Game: The Challenge) као ријалити програм заснован на јужнокорејској драмској серији у којој се учесници такмиче у низу игара у школском дворишту и у којој сви који изгубе бивају погубљени.

Ријалити од 10 епизода тренутно се снима у Великој Британији, али „Нетфликс“ није објавио више детаља о продукцији.

Саопштење које је „Нетфликс“ послао Си-Ен-Ену заједно са копродукцијским компанија „Студио Ламбер“ и „Гарден“, уследило је након натписа у британској штампи о условима у „ратној зони“ на снимању након што су температуре пале испод нуле.

„Нетфликс“ наводи: „Најсавесније бринемо о здрављу и безбедности наше глумачке и филмске екипе, и предузели смо све потребне безбедносне процедуре. Иако је на снимању било веома хладно – учесници су били спремни на то – било какве тврдње о озбиљним повредама су нетачне.“

Речено је да су три особе затражиле медицинску помоћ због лакших здравствених проблема и да су лекари све време били на сету.

Сквид гејм је по објављивању крајем 2021. била најгледанија „Нетфликсова“ серија до тада.

Иако је напету драму креирао јужнокорејски редитељ Хванг Донг-Хјук, а у њој су првенствено глумили корејски глумци на матерњем језику, творци нове серије Изазова, тражили су учеснике „говорнике енглеског језика из било ког дела света“.

Платформа је најавила кастинг за нову серију у јуну у прилично мистериозном промотивном видеу у коме се појављују лутке „црвено светло и зелено светло“ и мноштва маскираних чувара. Сквид гејм: Челенџ нуди највећу новчану награду у историји ријалити програма од 4,56 милиона долара – једном од 456 такмичара, објавили су из „Нетфликса“.

У међувремену, потврђено је да се спрема друга сезона хит серије Сквид гејм. Датум изласка још увек није објављен.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 08. јул 2024.
34° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару