Читај ми!

Мама и тата настављају да се играју рата, викендом на Првом програму

Јунаци приче „Мама и тата се играју рата“ враћају се вечерас и на Првом програму РТС-а, викендом после Дневника, показаће нам у 10 епизода нове догодовштине.

Три године касније, живот већине ликова изгледа потпуно другачије. Вељко је стигао чак до Камчатке и улоге у Нетфликсовој серији, али га у Београд враћа вест о очевој смрти. И друга сезона серије Мама и тата се играју рата чак и тешке ситуације слика ведрим бојама, а окупља више од 60 чланова глумачке екипе.

„Било је јако лепо да се сви нађемо после годину и по дана у том ансамблу и, у ствари, цело путовање од краја прве до почетка друге је било то писање и смишљање шта ће ликови све да раде. Наравно са пуно духовитости и сензибилитета који ми сви који смо правили ову серију имамо“, каже креатор серије Гордан Кичић

Иако су мама и тата у другој сезони изабрали различите животне путеве, још их спаја нека тајна веза.

„Мислим да се различитости привлаче па је тако и у нашој породици, сви су потпуно различити, али у суштини они се сви јако воле и та њихова љубав је покретач свега“, истакла је глумица Нина Јанковић Дичић.

Да остварене амбиције не гарантују срећу, сведоче многи ликови, попут Ћуфте кога тумачи Небојша Илић.

„Некако је ова серија чини ми се успела мало да ухвати дух времена у коме живимо, шта су конкретно наши проблеми. Ништа се много не измишља осим што се некако ствари изоштравају и праве се неке ситуације које су драмски потентне и духовите и тужне истовремено, као и живот“, објашњава Илић.

„Заправо ако сам у нешто сигуран, сигуран сам да је друга сезона осуђена на успех“, наводи Светозар Цветковић.

Уз Гордана Кичића режију друге сезоне потписују Мина Ђукић и Марко Манојловић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 03. октобар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи