Читај ми!

Младе звезде серије „У клинчу": Ако смо инспирисали некога да побољша живот - урадили смо прави посао

Већ недељу дана радним данима на нашем Првом програму и на програму РТС Свет пратимо нову породичну серију „У клинчу". Серија се налази у самом врху гледаности. То је најгледанији садржај у категорији од 18 до 49 година, што потврђује и велики број позитивних коментара на друштвеним мрежама.

Екипу предводе прослављени глумци Бранка Kатић и Никола Kојо, а важне роле међу младима у серији носе Анита Огњановић, у улози Аљошине сестре Милице, и Ђорђе Мишина, који тумачи лик Филипа, Аљошиног најбољег друга.

Реч је о серији која говори о одрастању и изазовима нових генерација као што су прве љубави, одлазак из породичног дома, амбиције родитеља...

После седам дана емитовања, Анита каже да су реакције позитивне.

„Мислим да је то срећа, ретко ме препознају јер мислим да скроз другачије изгледам уживо. Играм 16-огодишњакињу, тако да чујем да људи причају о Клинчу поред мене, а не знају да сам то ја, то ми је најзанимљивије", рекла је у Јутарњем програму Анита Огњановић.

„Ја сам доживео да у Београду - људи те препознају али имају неку врсту суздржаности да ти приђу, има пуно познатих личности се креће, људи су навикли, али сад када сам био у Нишу, имао сам гостовање са позориштем на фестивалу и неку номинацију, на улицама сам доживљавао и људи у кафићима да ме препознају и да су желели сликање", додао је Ђорђе.

Уз сваку епизоду до сад је било преко милион гледалаца што значи да је сваки четврти гледалац телевизије био уз серију.

„Мени се чини да нудимо причу која се свима допада, нешто што смо хтели, да се људи препознају у томе - и старији и млади", каже Ђорђе.

Прича прати породицу Kовач где се скоро сви чланови породице Kовач баве боксом.

Анита је додала да су колеге глумци били врло инспиративни, и да јој је на сету било врло занимљиво. За лик Милице, који тумачи, каже да је реч о младој девојци која жели да наследи оца боксера, иако је у Аљошиној сенци, да је од малена борбена, амбициозна и да „има свој став".
Анита иначе и приватно тренира кик-бокс, па јој је на снимањима било мало лакше.

Ђорђе додаје да су се на снимању интензивно дружили, и да је било много различитих локација на којима се радило.

Кроз 30 епизода серије, сваки лик доживљава својеврсну трансформацију. Филип се већ доста променио, док ће Милица бити у константној борби, мисливши да је зрелија него што заправо јесте. Теме у серији допуштају да се у њима препознају многи људи.

„Ово може на неки начин бити апел родитељима да слушају своју децу и њихова прва интересовања, колико год они мислили да сим деца мала заувек, мислим да они добро знају шта желе, па чак иако је грешка, научиће нешто из тога", сматра Анита.

„Боље погледати нашу серији и схватити где наши ликови греше и научити нешто из тога. То су апсолутно неке природне теме које се стварно дешавају иако неко добије инспирацију да побољша свој живот због ове серије, онда смо урадили праву посао", истиче Ђорђе.

петак, 04. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи