Читај ми!

Од јесени нас очекују нове згоде и незгоде Радио Милеве и станара Ранкеове 12

Завршено је снимање треће сезоне породичне хумористичке серије „Радио Милева“, аутора Небојше Гарића. Од јесени нас очекује нових педесет епизода на Првом програму РТС-а.

Током седам месеци снимања, екипа серије Радио Милева под редитељском палицом Дејана Зечевића и Елмира Јукића припемила је нових педесет епизода. На сету, у духу жанра, разиграно и ван кадрова.

И у трећој сезони ред смеха, ред суза и многе занимљиве ситуације на мале екране доносе добро познати ликови, станари зграде у Ранкеовој 12.

„Негујемо нешто што није комедија у чистом смислу, већ је као неки 'драмеди'. Имају и ситуације које нису нужно комичне, имају своје мале породичне проблеме, сукоб генерација, родитељске бриге“, каже редитељ Елмир Јукић.

А за проблеме и бриге свих генерација сналажљива Милева коју тумачи Олга Одановић увек прва има решење. Ипак, дигитално доба у којем одраста унука Соња чак и за њу је превелики изазов.

„Мислим да смо ми данас као омладина и деца доста показивачки настројени. Сви желимо да се докажемо, константно живимо у свету доказивања и онда они кроз друштвене мреже константно покушавају да представе нешто на што лепши начин“, сматра Кристина Богуновић Гаврић.

Бројни епизодни ликови посетиће чувени комшилук. Јунаке које је публика одавно завовела попут фризерке Јеце, у сталној потрази за љубављу, пратићемо у новим авантурама.

„Генерално оно што Јеца представља је на неки начин омаж друштву суровог капитализма. Нема се времена ни за шта осим за рад, рад и само рад. Она покушава да састави крај с крајем и у томе јој помаже и одмаже овај љупки комшилук“, наводи Анђелка Прпић.

„Мислим да то јесте неки дух Београда увек био, можда и више пре него сада. Можда баш зато што је то нешто што нам недостаје се сада кроз овај формат враћа у наше животе“, напомиње Јована Гавриловић.

Серија Радио Милева вратила је на мале екране дух старих добрих породичних серија и изузетном гледаношћу доказала да је тај жанр публици и даље најдражи.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 05. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи