Читај ми!

Екипа серије „У клинчу“ вредно ради, породична серија о одрастању од јесени на РТС-у

Екипа серије „У клинчу“ ускоро стиже до половине снимања. Тридесет епизода тинејџ драме чију режију потписују Данило Бећковић и Небојша Радосављевић, премијерно ће се емитовати од јесени, на Првом програму РТС-а.

Серија која ће сваког радног дана од 20 часова испред малих екрана окупити целу породицу, приказује изазове с којима се суочавају тинејџери, али и њихови родитељи. Од 1. марта, када је пала прва клапа, снимало се на десетак локација.

А када након боксерског меча или тренинга Аљоша, један од главних ликова серије, одложи рукавице, најчешће можемо да га видимо у кафићу „Трст“, који је у серији уточиште млађе генерације. Управо на том сету, екипа вредно ради последњих дана.

„Кафана 'Трст' је ја мислим једна од кључних локација у самој серији зато што је то једно гнездо читавог Аљошиног друштва у коме су и Вања и Симке и многи други, да не откривамо много, где се на крају сви нађу и поделе неке заједничке проблеме. И управо та кафана је иницијална каписла за неке кључне ствари које ће се дешавати у сезони“, открива Михаило Веруовић, глумац и музичар.

Кроз неколико породица које су у центру пажњу осликан је целокупан друштвени миље. Као и у правом животу, и овде су карте различито подељене. Вања коју тумачи Ивана Зечевић, у игру звану живот креће без џокера.

„Вања је једна млада храбра жена. Кажем жена са разлогом, јер је прерано и одрасла стицајем околности губитка маме у млађим годинама, тако да је све пало на њу. Њен отац, њен брат и кафана коју породица држи деценијама уназад, тако да, укратко, храбра, отресита, понекад јако тешка и напорна девојка“, каже глумица Ивана Зечевић.

Млађи чланови екипе имају прилику да стану раме уз раме с неким од највећих глумачких звезда, као што су: Светлана Бојковић, Бранка Катић, Никола Којо, Драган Мићановић, Небојша Дугалић.

Серија о одрастању, сазревању и путу до правих вредности настала је по идеји продуцената Милоша Аврамовића и Аљоше Ћеранића, а заједно је реализују РТС и продуцентска кућа „Режим“.

субота, 05. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи