Читај ми!

Веверица Скрат из „Леденог доба“, после 20 година појела свој жир

Сви који су гледали филмски серијал „Ледено доба“, врло добро познају веверицу Скрата са сабљастим зубима која свим силама покушава да ухвати жир. На крају је успео да га поједе, што се види у снимку који је објавио бивши филмски студио „Блу скај“ ( Blue Sky Studios).

На Јутјубу се изненада појавио видео под називом „Крај“ који приказује веверицу сабљастих зуба, Скрата, како прилази жиру. Иако су сви гледаоци франшизе Ледено доба навикли да он стално, безуспешно, покушава да сачува свој жир, видео показује сасвим другачији исход.

Уместо да покуша да закопа жир, Скрат застаје, разгледа га и на крају почиње да га грицка. Осврне се пар пута око себе, али настави да једе док од жира не остане само капица.

Када заврши, Скрат на тренутак зури у капицу жира и одскакуће пре него што екран поцрни.

Током 34 године "Blue Ski Studios" је радио на анимираним филмовима, укључујући веома популарну франшизу Ледено доба, која је, по подацима Дедлајна, зарадила 3,2 милијарде долара на светским благајнама.

Међутим, студио је најавио да ће престати са радом још у априлу 2021. године.

„Силно смо се забављали оживљавајући наше филмске јунаке“, стоји у поруци коју је студио објавио. „Надамо се да сте успели да осетите део те радости“.

У опису видеа на Јутјубу стоји да се мали тим уметника из „Блу скај студија“ у последњим данима пре затварања окупио да направи овај снимак.

„Овај снимак је опроштај, испраћај под нашим условима“, наводи се у опису.

Снимак са Скратом, једним од најомиљенијих филмских ликова из франшизе Ледено доба, преплавио је друштвене мреже и разнежио срца бројних гледалаца, који су поделили своја размишљања.

Један корисник Твитера је написао: „Осећам се као поносни родитељ. Наш дечко је успео. Коначно је добио свој жир. Збогом Скрат“.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 06. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи