Читај ми!

У вину није само истина, већ и тајне

Вечерас је почела друга сезона серије „Тајне винове лозе“. Нових 38 епизода биће емитоване сваког радног дана на нашем Првом програму.

Стара латинска изрека каже „У вину је истина“, али серија о две породице виноградара са севера и југа Србије сведочи о томе да је у вину и много тајни. И док се део породичних мистерија разрешава, почиње много нових заплета.

Глумачкој екипи у другој сезони придружио се и Никола Којо, који тумачи контроверзног бизнисмена Косту. Окосница приче остаје љубав Вука Томовића и Вере Смиљанић, који коначно живе под истим кровом и покушавају да спасу породицу.

„Треба некако да се ускладе та два формирана живота и формиране особе које доносе неке своје приче. Биће једна онако напета сезона, оно што је мени било јако интересантно је то да неће бити ничега тако слатког, биће баш страствено и турбулентно“, наводи глумица Слобода Мићаловић.

„Мислим да је велики квалитет ове серије у томе што прати одраз овог времена, било је тешко сачувати породицу све су силе упрте у то да се породица растури. Тако да и Вук и Вера не само због серије већ истинитости пролазе кроз разна искушења од прве до последње епизоде“, истиче глумац Војин Ћетковић.

Серија је настала по идеји Дејана Караклајића и Мирјане Бобић Мојсиловић, а жанровски је одређена као мелодрама.

„Глумачка подела је сјајна и сви глумци играју то са вером, са истинитошћу, нема персифлаже и претеривања него се игра онако животно, како треба и то мелодрами даје уверљивост“, каже извршни продуцент и креатор серије Дејан Караклајић.

На 11. међународном Фестивалу драма и серија ФЕДИС, Тајне винове лозе понеле су награду за најгледанију серију, а композитор Зоран Симјановић постхумно је добио признање за најбољу музику по којој је серија о вину и љубави такође препознатљива.

недеља, 06. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи