Читај ми!

Филмски студији окрећу леђа Вилу Смиту

Вил Смит се суочава са новим проблемима због инцидента на додели Оскара када је ошамарио комичара Криса Рока.

Стриминг платформа „Нетфликс“ одложила је снимање филма Fast and Loose, у којем је требало да игра Смит, преноси Холивуд репортер.

Добитник овогодишњег Оскара за најбољег глумца требало је, како је планирано, да глуми мафијашког боса који губи памћење након напада и временом, док полако склапа коцкице, схвата да је живео двоструки живот.

Редитељ филма, Дејвид Лејч, повукао се из читавог пројекта недељу дана пре доделе Оскара, а Нетфликс је пожурио да нађе замену. Међутим, након инцидента са Смитом, стриминг платформа више није у журби да настави са пројектом.

Холивуд репортер такође открива да је „Сони“ за сада зауставио продукцију филма Лоши момци 4, упркос томе што је сценарио био мање-више готов, а Смит је добио десетине страница пре церемоније доделе Оскара.

Смит је јуче саопштио да напушта Академију филмских уметности и наука, називајући свој поступак „шокантним, болним и неопростивим“.

Његово саопштење дошло је након тога што је Академија и званично покренула дисциплински поступак против њега због ударања комичара Криса Рока.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 06. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи