Читај ми!

Филм „Златни дечко“ – где он види чисту љубав, други виде зараду

У биоскопе стиже нова домаћа драма, дебитантско остварање Огњена Јанковића, „Златни дечко“. Филм је настао по сценарију Вука и Алексе Ршумовића и говори о изазовима младе фудбалске звезде.

Денис је фудбалска нада и оставља срце на терену. Међутим, тамо где он види чисту љубав, многи виде велику зараду. За Дениса Мурића, који тумачи главну улогу, осим дугих физичких припрема, није било других изазова. Са својим јунаком дели име, али и страст према спорту који је дуго тренирао.

Златни дечко, та млада звезда, по мом мишљењу, то је већ неки феномен који није везан за професију. Само јесте она некако најбоља за приказивање јер највеће су размере новца и свега, али мислим да у свакој другој сфери у животу кад постанете успешни долазе и разне ствари које носи тај успех са собом“, сматра Денис Мурић.

„Није никад опасно бити талентован, опасно је одиграти лоше кад имаш таленат. Али то се дешава. Живимо у неком брзом свету. Данас људи налазе занимацију и бизнис у свачему, виде лову свугде“, наглашава Андрија Кузмановић.

Чак и много више од фудбалске приче, Златни дечко је филм о томе како се постаје човек, а таленат прихвата као одговорност. Снимање је трајало 53 дана, а посебну енергију у претежно мушку глумачку екипу унеле су две глумице, Јована Гавриловић и Алиса Радаковић.

„Баш сам осећала слободу да пробам шта год да ми је пало на памет. Сви смо се баш држали заједно тако да је била сигурна атмосфера“, наводи Алиса Радаковић.

После београдске, следи и новосадска премијера, а у биоскопе широм Србије и региона филм улази 13. јануара. Остварење ће пратити и истоимена серија, а телевизијска премијера филма на РТС-у планирана је за првомајске празнике.

понедељак, 07. октобар 2024.
9° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи