Читај ми!

Друга сезона серије "Камионџије д.о.о.", премијерно на РТС-у

Серија "Камионџије д.о.о." у режији Филипа Чоловића, премијерноће бити приказана 08. јануара 2022. године у 20 часова на Првом програму РТС-а. Серија ће се емитовати сваког радног дана од 20 часова. Комедија по жанру, серија је својеврсни омаж "Камионџијама" из седамдестих година.

Друга сезона серије је у бржем и сасвим другачијем ритму. Бају и Жићу очекују слатке али и горке авантуре, а њихов круг пријатеља, познаника и породице обогатиће и нови ликови.

„Баја завршава у затвору, дешавају се неке нове љубави, Жића завршава у једном нашем познатом квизу. Тако да заиста мислим да ће људи уживати у овој нашој другој сезони" , истакао је редитељ серије Филип Чоловић.

Серија је омаж "Камионџијама" из седамдесетих година, сценаристе Гордана Михића. Није ни наставак нити римејк, већ приказ живот данашњег човека који покушава да савлада недаће и избори се за своје парче среће.

„Ти ликови тадашњи су били гласноговорници социјалистичког система, сада се ствар променила. Ми сада живимо у капитализму и сада је јако интересантно видети колико се читава ствар променила за малог човека они су у овом новом систему на неки начин аутсајдери, они се боре за егзистенцију, знате сада је више питање како преживети и како сачувати вредности" , истакао је редитељ.

По жанру комедија, серија почива на добром хумору, али и на јединственој енергији глумачког двојца - Ненад Јездић и Тихомир Станић.

„Пошто Ненад Јездић и ја се знамо цео живот професионално и јако добро се разумемо иако смо различити имамо неку исконску љубав један према другом и као према партнеру и као према човеку. То је нешто што се не може одиграти, нешто што камера види и то је један од квалтета ове наше серије", рекао је глумац Тихомир Станић.

Снимање друге сезоне серије "Камионџије д.о.о" трајало је два и по месеца, а након две године дружења са мештанима Уба и околине, где је серија снимана, екипа се нада и трећој.

понедељак, 07. октобар 2024.
8° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи