Читај ми!

Новогодишње издање квиза „Потера“ открива како се трагачи сналазе у улози такмичара

Један од најпопуларнијих и најгледанијих ТВ квизова на овим просторима, Потера, већ девету сезону емитује се понедељком од 21 сат на Првом програму РТС-а. У новогодишњем, хуманитарном издању, трагаче Милицу, Жарка, Милорада и Милана видећемо у улози такмичара који ће покушати да умакну мистериозном трагачу.

Жарко Стевановић, један од трагача у квизу Потера, гостујући у Јутарњем програму, признаје да су Милица, Милан и он већ искусни у улози такмичара, јер су се у томе окушали више пута у различитим квизовима и захваљујући свом знању стекли право да постану трагачи.

„Милораду је ово било први пут да целу емисију проведе као такмичар и мислим да се прилично добро снашао, а нама је био домаћи терен тако да смо били на свом нивоу“, додаје Жарко.

Треме, што се бар њега тиче, никада није било још од најранијих појављивања у квизовима, а и сама ова емисија је урађена тако да се сви добро осећају и без тензије, тако да ни за трему није било места.

Мистериозни трагач, по Жарковом мишљењу, не само да је био на истом нивоу као они већ можда и на вишем, те се досадашњим трагачима озбиљно дрма столица.

Милица, Милорад, Жарко и Милан покушаће да умакну трагачу и освоје новац који ће донирати Фондацији „Норбс плус“, за набавку неопходних техничких помагала и медицинске опреме, за децу и особе са ретким болестима.

„Гледаоци вечерас у 21 сат треба да буду уз Потеру и коначно открију ко је наш противник вечерас, а такође вечерас почињу пријаве за учешће у квизу. Пријављује се поруком на број 1557 К – ваше име и презиме. Тако да, пошаљите, пријавите се“, позива трагач Жарко Стевановић.

понедељак, 07. октобар 2024.
8° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи