Читај ми!

Нова сезона „Камионџија ДОО" – Жића учествује у квизу „Потера"

Ако вам се допала серија „Камионџије ДОО", обрадоваће вас друга сезона која почиње на Првом програму РТС-а 8. јануара, сваке суботе и недеље. Како то обично бива, таман кад су јунаци решили животне и љубавне недаће, све је кренуло низбрдо…

Није било лако прихватити се улога у Камионџијама, после Павла Вуисића и Чкаље.

„Било је лакше у другој сезони. У првој смо имали одговорност, стално су нас људи на друштвеним мрежама унапред дочекивали мало на нож, као – Ко су ови који се усуђују да после Чкаље и Паје… Шта они мисле, да је то могуће… и тако даље. Било је разних коментара, чак и увредљивих, и нису била велика очекивања", рекао је у Београдској хроници Тихомир Станић, и додао да се ипак „испоставило да су успели".

Придобили су публику, и на крају су се сви у екипи, како Станић каже, осећали као рибе у води, упркос треми и осећају неизвесности.

Сада, додаје Станић, људи му прилазе са позитивним коментарима о његовој улози у новим Камионџијама.

„Неки дан сам стајао дуго на улици, Топчидер, код моста – није прошао ниједан камион а да ми није свирао и да ми се људи нису јавили. Захваљујући тој серији, сви возачи градског саобраћајног и сви професионални возачи, који се некако идентификују са тим ликовима из Камионџија, увек се јављају срдачно, ја се одјавим и тако", прича глумац.

Додаје да је екипа у другу сезону ушла много опуштенија, али не са мање одговорности, јер се „морају оправдати гледаност и симпатије публике".

Открива да наставак серије почиње тиме што је један од јунака у затвору. Ипак, како Станић тврди, веома га је обрадовало што се у другој сезони Жића, лик којег тумачи, пријављује за квиз Потера, који је иначе његов омиљени квиз.

Станић каже да очекује да ће серија имати и трећу сезону, и да је током снимања заволео Уб, где су мештани такође заволели целу екипу која ради на серији.

понедељак, 07. октобар 2024.
8° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи