Читај ми!

Мама и тата се играју рата - комбинација комедије и драме, нових десет епизода

После два и по месеца снимања пала је последња клапа наставка серије "Мама и тата се играју рата". Десет нових епизода биће емитовано на програму РТС-а следеће године.

Десет епизода пратиће десет дана у животима јунака. Екипи коју је окупио сценариста, редитељ, продуцент и глумац Гордан Кичић, придружила се и редитељка Мина Ђукић.

"Мислим да људима прија та комбинација комедије и драме, јер је околност драматична, а комичан контекст. Онда је то просто, третман који прија људима, јер су углавном навикли или на сурови реализам или на неку комедију која нема везе са реалношћу", рекла је редитељка Мина Ђукић.

У новој сезони серије радња се дешава три године после неизвесног завршетка претходне. Вељко се са Камчатке враћа у Београд, стекао је светску славу као глумац, Јадранка је добила принову, а велике промене догодиле су се и осталим ликовима у серији Мама и тата се играју рата.

"Прва сезона је била специфична по томе што нема насиља, пуцања, агресије и то је гледаност и показала.. Сви смо поверовали у то, јер свака сцена, свака емоција у тој серији, сваког се од нас тиче. Сви ти ликови које смо заволели добијају некакву ширину, наставке њихових прича, емоција" , рекао је глумац Стефан Бундало.

Сценаристи су имали задатак да оствари неиспуњене жеље шармантним јунацима серије. Да ли су сада заиста остварени и срећни видећете наредне године на Првом програму РТС-а.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 07. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи