Читај ми!

Борци против ковида 19 у квизу освојили 40 килограма чоколаде за себе и своје колеге

Вечерас се у популарном квизу „Стигни ме ако знаш“, такмичи четворо здравствених радника који су у последње две године жртвовали све како би помогли оболелима од ковида 19.

То су Здравко Гулан, трансфузиолог и специјалиста клиничке фармакологије, Жељка Бојић, виши радиолошки техничар, капетан Александар Лазић, специјализант урологије и Предраг Животић, консултант за здравствене системе.

Једна од сталних награда у квизу (дефинитивно омиљена међу такмичарима), јесте пакет од 10 килограма чоколаде. У овој емисији, међутим, нико од такмичара није у прилици да освоји ту награду. 

„Вечерас нико не може да освоји 10 килограма чоколаде“, на самом почетку рекла је Кристина Раденковић, водитељка квиза, а потом је уз осмех открила разлог:

„Због ваше пожртвованости, због динамике и тежине посла који обављате за све нас, због тога што не спавате, што нисте са својим породицама, Радио-телевизија Србије и екипа квиза Стигни ме ако знаш, свакоме од вас - па ви то после поделите са колегама - поклања 10 килограма чоколаде“.

После великог аплауза који су наши хероји добили од публике, водитељка им је још једном рекла:

„Хвала у име свих нас!“ и наставила са постављањем квиз питања.

Такмичење се наставило, а видећемо ко ће се од њих четворо показати највеће знање и победити вечерас.

„Дискретни хероји"-  Жељка, Здравко, Александра и Предраг биће гости сутрашње Шаренице на Првом програму РТС-а, у 9 часова, где ће им бити и уручена ова слатка награда.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 07. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи