Читај ми!

Последња биоскопска пројекција филма „Тома“ хуманитарног карактера, пре телевизијске премијере на РТС-у

Филм о Томи Здравковићу видело је више од милион гледалаца. Последња биоскопско приказивање у Комбанк дворани 21. децембра биће хуманитарног карактера, а филм „Тома“ гледаоци РТС-а ће моћи да погледају у новогодишњем програму.

Тамара Драгичевић, која у филму Тома тумачи лик Силване Арменулић, гостујући у Београдској хроници признаје да док су снимали нису размишљали на тај начин да ће ово бити тако гледан филм, али да је она претпостављала да ће бити оних који ће пожелети да филм погледају по два-три пута, и сада се уверила да је била у праву.

Готово већина људи која је погледала филм, било мушкараца или жена, признала је да су се у неком тренутку расплакали, али прича се да је било суза и на снимању.

„Нисам била тада на снимању, али знам да су на сцени за Љиљану у кафани 'Два јелена' сви који су тада били на сету заплакали, заједно са глумцима“, открива Тамара.

Међутим, то плакање, сматра гошћа Београдске хрнике, је посебно, катарзично, врста чишћења и пражњења и све време док плачемо имамо дивну емоцију и осећамо ту лепоту коју филм преноси.

Последња биоскопска пројекција филма Тома у Комбанк дворани је хуманитарног карактера и Тамара Драгичевић позива све људе добре воље и великог срца, без обзира да ли су већ одгледали филм, да дођу.

„У 19 часова почиње лицитација костима и предмета из филма Тома, из серије Снеке над Балканом, филма Монтевидео за Луку Курјачког. Диван начин да помогнемо Луки и обележимо крај приказивања филма“, наглашава Тамара.

Лука Курјачки је драматург, тренутно је на мастер студијама, а у Јапану може да прими терапију која му може спасити живот.

понедељак, 07. октобар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи