Читај ми!

Бојан Димитријевић: Схватио сам шта играм у „Адвокаду“ тек када сам отишао на пробу костима

Бојан Димитријевић је део непоновљиве глумачке екипе црнохуморне серије „Адвокадо“, коју пратимо радним данима на Првом програму РТС-а од 20 часова. Он се у свакој епизоди појављује у различитој улози, као један од учесника (и учесница) квиза „Србијо, отвори се“ који сваке вечери прати породица Бранимира Пундравца.

Бојан напомиње да ауторе серије, Сашу Хајдуковића и Кољу Пејаковића, приватно јако воли, а пословно изузетно цени јер су, како каже, „људи који знају све што треба да се зна“.

 

„Када ме је Никола позвао, једва сам дочекао да поново радим нешто са њима, тако да сам на невиђено пристао. Он ми је рекао да смо ми гости у неком квизу, нисам ни знао шта је у питању, док нисам отишао на пробу костима где се обично задржавам петнаестак минута. Овај пут сам остао два, можда и три сата, пробајући силне костиме – што мушке, што женске“, додаје Бојан.

Тек после пробе костима добио је текст свих епизода и прочитао их.

„Ми који се појављујемо у квизу смо издвојена целина, тако да није било преке потребе да читам епизоде, али када сам почео да читам, нисам могао да престанем, јер је то већ на папиру било урнебесно смешно“, истиче Бојан.

Само снимање било је јако интензивно, каже Димитријевић:

„Не мислим интензивно по количини времена, јер смо ми за кратки период успевали да снимимо пуно тога, али смо снимали некада и по два лика дневно. Никола воли да, када осети глумце на сету, направи разне интервенције, тако да су многе ствари настајале на самом сету, те колико год били спремни за снимање, ту је било још пуно изазова. Било је фантастично – узбудљиво, лепо, забавно и надасве креативно“, наглашава Димитријевић.  

уторак, 08. октобар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи