Читај ми!

Мирјана Карановић: Текст „Адвокада“ ме је подсетио на „Мућке“

Део велике глумачке екипе црнохуморне серије "Адвокадо“ коју гледамо на Првом програму РТС-а радним данима од 20 часова је и једна од наших највећих драмских уметница, Мирјана Kарановић.

Мирјана Карановић наводи да је провела два месеца на снимању серије Адвокадо у Бањалуци и да јој је било феноменално из више разлога.

„Прво, играла сам са мојом омиљеном глумицом Јасном Ђуричић. Затим, ту је била Мира Бањац. Од ране младости увек сам хтела да будем као Мира Бањац и сада сам играла са њом. Николу Пејаковића сам знала са факултета, читала сам о њему, али нисам никада радила са њим. Увек
се трудио да нама буде добро у тим сценама које радимо са њим“, каже наша позната глумица.

У серији Адвокадо, први пут је сарађивала и са Љубомиром Бандовићем.

„Он је човек кога морате да волите. Мени и Бранки Kатић је стално доносио неке пите на снимање. Иако је знао да ми пазимо на линију и да смо одлучиле да не смемо да једемо пите уопште. Намерно нам их је доносио и ми смо све те пите појеле“, додаје Мирјана уз смех.

Серија је дело ауторског тима Пејаковић – Хајдуковић, а о томе како је дошло до сарадње са њима, Мирјана Карановић каже:

„За мене је хумор нешто најтеже сто може глумац да ради. Увек сам волела енглеске серије попут Мућки и први пут када ми је Никола Пејаковић послао текст, видела сам да ту има неке сличности – неког откаченог хумора, нечега што, чини ми се, није само неки суви реализам. Док смо снимали, осећала сам да радим нешто баш посебно“, наглашава глимица која у серији Адвокадо тумачи Лахорку, мајку Бране Пундравца (Бандовић).

У вечерашњој епизоди Адвокада, видећемо зашто је мајка Лахорка спремна да Бранином најбољем другу Белом (Пејаковић) уступи породични плац поред Зрењанина за сађење марихуане.

уторак, 08. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи