Читај ми!

Саша Хајдуковић о серији „Адвокадо": Најтеже је било наћи филмски израз за текст Коље Пејаковића

Радним данима од 20 часова на Првом програму РТС-а пратимо црнохуморну серију „Адвокадо", сценаристе Николе Коље Пејаковића, који потписује и режију - заједно са Сашом Хајдуковићем.

„Највећи изазов био је наћи тачни филмски израз за текст Коље Пејаковића", каже Саша Хајдуковић и истиче: „Требало је наћи форму која ће да буде довољно аутентична, оригинална и да добро кореспондира са текстом".

Адвокат Брана Пундравац (Љубомир Бандовић) живи са мајком, бабом и тетком и неожењен је.

Иако има доста успеха у одбрани оних који су прекршили закон, Брана је незадовољан својим послом и својим животом. У жељи за променом и бегом од средине, под утицајем најбољег пријатеља Белог (Пејаковић), из дана у дан упада у нове проблеме.

„Брана је пристојан човек који у принципу живи како би требало, а све око њега се руши и сваки пут показује да је потпуни хаос", каже Хајдуковић и додаје: „Његово балансирање на тој танкој жици и његова наивна вера у то да ће, ако промени посао, направити неки ред у свом животу, главни су мотор ове серије".

У овој комедији која одсликава типично балканско поднебље играју и Мирјана Карановић, Јасна Ђуричић, Бранка Катић, Мира Бањац, Сергеј Трифуновић, Војин Ћетковић, Борис Миливојевић, Бојан Димитријевић и бројна друга позната глумачка имена.

Адвокадо гледамо радним данима од 20 часова на Првом програму РТС-а.

уторак, 08. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи