Читај ми!

„Адвокадо", урнебесна црнохуморна комедија Николе Пејаковића – од вечерас на РТС1

Нова серија „Адвокадо“ – стигла је на Први програм РТС-а. Комедију је написао Никола Коља Пејаковић, који са Сашом Хајдуковићем потписује и режију. Ауторски тим, публици добро познат по култним серијама „Месо“ и „Кости“, обећава несвакидашњу серију која ће донети освежење на мале екране. „Адвокадо“ је рађен у продукцији РТС-а и „Босонога“ продукције.

Свако од нас могао би да буде Брана Пундравац или Завиша Трулић Бели, добар или проблематичан, али само су Брана и Бели главни јунаци серије Адвокадо. Брана је адвокат који жели да промени живот из корена и то уз помоћ свог друга који није баш у легалним водама. Ако је хумор слика стања једног народа, како каже Никола Пејаковић, онда ће Адвокадо показати у каквом смо стању.

„Брана је дечак из прве клупе. Живи са мамом, баком и тетком, има 46, 47 година али је остао на нивоу петнаест година момчића, који није сигуран да ли је жедан, да ли је гладан, да ли је пошао, дошао, углавном иде код маме, тетке, по савет. То је прича о нама, прича о продукту овог времена када је пристојност, васпитаност и образовање – слабост и када су ови који су гласнији – јачи“, истиче Љубомир Бандовић у улози Бране Пундравца.

Животно колоритни јунаци, мање-више успешно, носе се с лудим временом и кризом морала.

„Моја Милица Крцуновић је једна поштена, вредна и исправна жена. Ради као тужитељка и покушава да помогне својим клијентима да дођу до правде. На путу њене среће и тога да дође до циља увек стоји Брана Пундравац. Наш хумор у овој серији је и црн и безобразан и бескрупулозан и не штеди никога. Верујте ми – уживаћете“, каже Бранка Катић у улози Милице Крцуновић.

Несвакидашња, апсурдна, црна комедија у 20 епизода, од вечерас, сваког радног дана на Првом програму РТС-а.

уторак, 08. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи