Читај ми!

Дошао је из Америке да снима у Србији, а сада размишља и да остане

Почетком новембра је било тачно годину дана од како је амерички глумац Адам Девенпорт стигао у Србију. Добио је улогу у филму и серији „Хероји Халијарда“, а у међувремену се прилагодио животу у нашем главном граду и стекао значајан круг пријатеља.

Живот му се, како каже, много променио од када је, пре годину дана, стигао у Србију и веома је захвалан због тога. Срби су отворили своја срца за мене, каже Девенпорт.

„Моја улога подразумева доста истраживања и разумевања како је то било бити пилот у Другом светском рату. Мораћу и мало да прилагодим акценат јер је лик којег играм из Јужне Каролине и има бркове, а треба и да научим да јашем коња“, истакао Девенпорт.

О животу у Србији и Београду каже да је током протеклих годину дана доста упознао културу и људе.

„Живео сам прво на Врачару, а сада на Дедињу, па сам крећући се стекао слику о разноврсности Београда. На Дедињу сам већ два месеца и допада ми се крај. Подсећа ме помало на Беверли Хилс“, наводи амерички глумац.

Девенпорт наводи да је обновио боравишну визу на још годину дана и да је организовао школу за глуму, коју сада похађа око 30 полазника.

Дипломац Јејла каже да су људи у Србији веома пријатељски настројени.

„Мислим да вас живот највише награди када изађете из своје зоне комфора. Увек сам желео да живим у Европи и некако ме је пандемија натерала да предузмем тај корак“, закључио Девенпорт.

 

уторак, 08. октобар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи