Никола Пејаковић: Припрема се трећи део трилогије – „Кожа“

Највише признања, уједно и Златну антену за најбољу ТВ серију, на недавно завршеном 11. фестивалу драма и серија ФЕДИС, освојила је серија „Кости“, односно продуценти РТС и продукција „Босонога“ из Бањалуке.

Овој серији припале су још три Златне антене. За најбољу фотографију признање је припало Саши Петковићу и Драгану Радетићу. За најбољу женску епизодну улогу, Николина Фригановић је освојила награду „Радмила Савићевић“ за улогу Љиље у серији, а за најбољу мушку епизодну улогу, Драган Мићановић као Енглез.

И то је само потврда бројних похвала које су стизале не само од гледалаца, већ и од ТВ критичара, када смо прошле године на РТС-у емитовали серију Кости, други део Бањалучке трилогије: Месо, Кости, и у припреми је Кожа.

Серију је из епизоде у епизоду пратила милионска публика. Путем Скајпа у Јутарњи програм РТС-а укључио се музичар, редитељ, глумац и сценариста серије Никола Коља Пејаковић, који је истакао да награде за серију много значе. РТС је ту као наш најважнији сарадник и партнер у овој причи. У припреми је серија Адвокадо, која ће се у новембру емитовати на РТС-у. А трећи део трилогије је Кожа, она се припрема и снима. Биће у духу прва два дела, али прича је о рату и заокружује причу.

„Серија Адвокадо је људска, пунокрвна комедија. Ја сам сценариста, а играм и једну од улога. Што сам знао о хумору, ја сам дао у тој серији", рекао је Никола Пејаковић.

уторак, 08. октобар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи