Читај ми!

Повратак Индијане Џонса – почело снимање на Сицилији

У одличној форми са скоро 80 година у црној мајици и белом шеширу, Харисон Форд је стигао на Сицилију не би ли снимио још један наставак славног филма Индијана Џонс.

Након што није одолео италијанском сладоледу и позирао за пар селфија, славни глумац је обукао препознатљиву кожну јакну, браон шешир, узео бич у руке и снимио прве сцене филма у „Дизнијевој“ продукцији, које ће у Италији бити снимане у местима Трапани, Сан Вито Ло Капо, Сегеста, Кефалу.

Филм би требало да кошта око 20 милиона евра, а на њему ће радити око 600 људи. Како преноси дневни лист Република, на Сицилији је резервисано 400 хотелских соба само за људе запослене на филму по укупној цени од око 400.000 евра док су за звезде филма изнајмљене виле по цени од 20.000 евра.

Пето поглавље саге о најпознатијем археологу на свету режираће Џејмс Манголд уместо Стивена Спилберга. У филму се појављује и Антонио Бандерас. Излазак филма се очекује 29. јула 2022 неколико дана након што ће Харисон Форд напунити 80 година.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 08. октобар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи