Читај ми!

Дечко који обећава – ко је нови трагач у Потери?

Обожаваоци „Потере“ жељно ишчекују долазак новог, четвртог трагача. Мистерији је коначно крај, а нови страх и трепет за такмичаре појавио се у вечерашњем издању квиза.

Милан Буквић, нови трагач у квизу Потера, има 25 година и долази из Крагујевца. Дипломирао је на Факултету политичких наука у Београду, а тренутно је на мастер студијама филозофије у Новом Саду.

Као студент никада није добио оцену мању од десетке. То значи да никада није ни поништио мању оцену. Исто је и на мастер студијама за сада.

Као 18-годишњак Милан се први пут опробао у ТВ квизу и то баш у Потери. Први пут његов тим није имао успеха, али се вратио 4 године касније и у прошлогодишњој сезони све оставио без даха својим муњевитим наступом у финалној игри, у којој је одговарајући сам, без помоћи колега из тима, стигао до 25 корака предности.

Оба пута Милан се у Потери појавио у истом џемперу који му је поклонила девојка. Сматрао је да ће тако имати више среће.

 

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 08. октобар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи