Читај ми!

Тихомир Станић: Камионџије настављају да возе, Жића ће се наћи и у Потери

Након великог успеха нове верзије „Камионџија“, емитоване на РТС-у прошле зиме, снимање се наставља. Тихомир Станић, који у серији тумачи улогу Жиће, открива шта доносе нове епизоде.

Таман када су јунаци Камионџија помислили да су животне и љубавне проблеме решили и очекивали улазак у финансијски мирније воде, кола су кренула низбрдо.

„Једни другима ћемо помагати. Мени је драго да су Камионџије имале такав успех код публике да већ радимо наставак. Почели смо 28. јуна, а завршићемо 20. септембра. Екипа је иста, редитељ је исти – Филип Чоловић. Испоставило се да смо Ненад Јездић и ја добро функционишемо као партнери и баш смо се обрадовали овом наставку“, истакао је глумац Тихомир Станић додајући да већ маштају о трећој сезони.

Према његовим речима, снимање друге сезоне много је лакше јер за разлику од претходног серијала када су их поредили са Павлом Вуисићем и Миодрагом Петровићем Чкаљом.

„То је био велики притисак на нас и када смо прихватали улоге. Требало је мало дрскости, храбрости, самопоуздања. Ми смо очигледно прошли код публике. Имамо срећу да деца која нас воле, те ликове они не памте и имамо нову публику“, објашњава гост Београдске хронике.

Од самог почетка гостопримство на локацијама у околини Уба било је, како Станић истиче, величанствено.

„Раша Плаовић је са Уба и они имају јаку позоришну традицију и овог лета смо отворили позориште Театријум у атријуму Капетан Мишиног здања. Од 3. јула до данас смо одиграли 45 представа и једна од њих је представа Убског позоришта – Давитељ против давитеља“, прича Станић.

Многи глумци-аматери са Уба су играли у првој сезони Камионџија.

„Људи су видели своје куће, пејзаже, своју децу која ту играју и оно што је занимљиво, добро и лепо је да то гостопримство које смо имали током снимања прве сезоне када су одгледали серију оно није спласнуло већ су нас срдачно дочекали“, каже глумац.

У наставку серије Камионџије биће доста нових ликова, и женских и мушких, млађих и старијих.

„Има нових ситуација, захвалан сам сценаристи Владимиру Ђурђевићу јер је јунака којег ја играм Живрада Грујића Жићу ставио у неке потпуно неочекиване ситуације. Он има и промоцију збирке песама, учествује у квизу Потера“, открива Станић. 

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 09. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи