Читај ми!

Какве тајне ће лик Небојше Миловановића донети у наставак „Тајне винове лозе“

Улогу Зорана Томовића и у наставку серије „Тајне винове лозе“ тумачи Небојша Миловановић који открива да је пред његовим ликом потпуно нови живот и да је на путу да од антихероја постане узор.

Врло захтевну драмску улогу Небојша Миловановић градио је степеник по степеник у првих 36 епизода серије Тајне винове лозе. Успон се наставља у још толико наставака.

„За овакву улогу не би требало да постоји узор. Није у старту нешто што је афирмативно. То је човек који се бори са проблемима из прошлости, траумама. Пре свега, за ту улогу је битан богат унутрашњи садржај и емотивни и то или имате или немате. И наравно, искуство“, оцењује српски глумац.

Радећи на серији Тајне винове лозе, Миловановић је први пут снимао 36 епизода, што је велики посао у континуитету.

Глумац открива да у наставку приче о породици Томовић његов лик пролази потпуно другачији пут.

„У светлу, у приступу стварима, прва (сезона) је била у костимима тамна и у темама тамна, а у другој сезони, односно како продуценти воле да кажу, у другој половини прве сезоне јер цела сезона заправо има 72 епизоде зато што немамо проток времена – 37. епизода се наставља три дана касније“, објашњава Миловановић.

Нови живот Зорана Томовића од 37. епизоде 

Зоран је у 36. епизоди дошао из манастира, пожелео је нови живот, решена је дилема да он није убица.

„Сада он жели да се реинтегрише у породицу и то је његов главни проблем. У међувремену се свашта дешава занимљиво, а то је оно што не смемо да откријемо“, наводи Миловановић.

Зоран Томовић могао би да до краја сезоне буде у неком смислу узор.

„Заиста се труди да од антихероја постане, да кажем, јунак“, закључио је Миловановић.

Небојшу Миловановића знамо и као капетана Кашанина у Војној академији, серији која се емитује на РТС-у од 21 час.

Осим тога, публика га може видети и у позоришту.

„У Југословенском драмском позоришту смо почели једнунову представу у режији Горчина Стојановића Загреб-Београд via Сарајево. Ту су млади Андрић и млади Црњански који путују 1919. године у купеу воза. То је фикција, они никада нису путовали заједно тих година. Очекујемо пробе половином септембра“, прецизирао је Миловановић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 09. октобар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи