Читај ми!

Какве нас још тајне очекују у „Тајнама винове лозе“

У Београду се ових дана снима наставак једне од најгледанијих серија на РТС-у „Тајне винове лозе“. Хоће ли Вера и Вук коначно бити срећни заједно и ко је убио Теодору?

Нису још све Тајне винове лозе разрешене. Сукобљене породице познате по својим виноградима настављају причу о љубави и злочинима.

„Има доста заплета, доста догађаја. Мислим да има и доста занимљивих обрта и развоја ликова и односа. Мењају се ту позиције, мењају се ствари и у бизнис и на емотивним плановима јунака“, открива Милица Зарић.

Вук и Вера, које глуме Војин Ћетковић и Слобода Мићаловић, бориће се и даље за своју љубав. Њих ће покушати да раздвоји нови лик у серији, тумачиће га Никола Којо. У односу на прву, друга сезона сваке серије, па и ове, глумачки је захтевнија и то привлачи публику, кажу глумци.

„Њих је највише привукло то што се после неког времена појавила породична серија која није третирала одређене слојеве људи или групе, неке интересне сфере, него се просто бавила двема породицама“, сматра Војин Ћетковић.

„Мени је друга сезона увек захтевнија. Друга, трећа, четврта, шта год да сам радила по сезонама. Зато што када је прва сезона публика не зна шта да очекује, нити ми знамо како ће то да прође. Сигурно да постоји, што се мене лично тиче, једна доза притиска и одговорности“, наводи Слобода Мићаловић.

Глумица Анита Манчић сматра да је гледаоцима недостајала баш оваква серија.

„Одавно нису гледали нешто тако питко, лагано, пристојно, културно. Претпостављам да им недостаје нешто тако и нешто што није агресивно, нешто што негује неке породичне вредности“, додаје Анита Манчић.

„Неким јунацима ће се десити неке невероватне ствари. Кад сам читао и сам сам се изненадио. Али просто, то је нешто што гледаоце држи приковане за екран", верује Ћетковић.

Снимање је почело пре 14 дана и трајаће до октробра.

Зашто је виноград изгорео? Да ли ће Јелена пристати на развод? Какви су Костини мотиви? Нових 36 епизода публика ће видети почетком следеће године.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 09. октобар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи