Читај ми!

Камионџије доброг срца, Баја и Жића од јесени поново у нашим домовима

Причом о искрености, отворености и доброти обичних људи, серија „Камионџије“ освојила је пажњу великог дела телевизијских гледалаца. Са њеним јунацима публика ће наставити да се дружи у нових 12 епизода, чије је снимање почело у Убу.

Камионџије доброг срца – Баја и Жића – и даље западају у занимљиве и духовите ситуације. Али и даље успевају да одоле изазовима модерног живота.

„Баја и Жића немају кликове. Баја и Жића немају профиле. Баја и Жића су такви какви су и живе један за другог, труде се и жрвују се један за другог. То је нешто што би требало да буде, чини ми се, и епицентар и овог збивања и овог догађаја. Да се сви жртвујемо једни за друге и да поново вратимо неку доброту, непатворену доброту у наше животе“, сматра Ненад Јездић, Баја у серији Камионџије.

Уз Ненада Јездића и Тихомира Станића, ту су Паулина Манов, Бранислав Зеремски... Ансамбл од стотину глумаца. Сви се радују поновном сусрету и снимању.

„Постали смо породица и то је лепо и волео бих да што дуже трајемо. Нове ситуације старих ликова. Видим, колико сам мало ишао ту близу на нека путовања и по Србији, сви кажу, 'Кад ће поново?'. Према томе, то је најбољи показатељ да је серија успела“, наглашава Бранислав Зеремски, Грче Јарац у серији Камионџије.

Иако се чинило да су Баја и Жића коначно решили своје животне проблеме, у новим епизодама Баја ће чак завршити у затвору, а породица Грујић мораће да напусти своју кућу.

„Пошто Гордана Михића нема, сада Влада Ђурђевић пише нове текстове, нове сценарије, па имамо обавезу да према његовом лику и делу негде будемо коректни да направимо неки серијал који ће можда бити бољи од претходног. Ја се надам, наравно, да сваки следећи буде помало бољи“, каже редитељ Филип Чоловић.

Снимање Камионџија завршава се до краја септембра, а емитовање нових епизода планирано је за крај ове и почетак наредне године.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 09. октобар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи