Читај ми!

Ново лице код породице Бошковић – Јелена Ступљанин као поштарка Живка

На Првом програму РТС-а сваког радног дана, кроз 17 нових епизода, наставићемо да пратимо авантуре необичне београдске породице Бошковић. У новој сезони, зграда у којој живе Бошковићи добијају нову поштарку Живку.

У првој епизоди нове сезоне серије Случај породице Бошковић појавиће се нови лик, поштарке Живке коју тумачи глумица Јелена Ступљанин.

Поштарка Живка долази као замена за старог поштара који је, како публика која је пратила серију зна, био веома важан председнику кућног савета, Гуливеру, који захваљујући његовој помоћи долази до писама својих станара, јер чему служе писма, ако не за читање? Поготово ако нису адресирана на вас.

„Поштарка Живка има нека нова правила која ће помутити Гуливерова посла“, открива Јелена Ступљанин.

Улога поштарке Живке је другачија од свега што је гошћа Јутарњег програма до сада играла, али како сама каже, јако јој је драго због тога.

„Врло неким јаким глумачким средствима сам се служила да дочарам њен лик и на почетку нисам била сигурна како ће то да изгледа, међутим имала сам охрабрење и својих партнера, а и редитеља Ивана Стефановића“, додаје Јелена.

Комедију је јако тешко радити, наглашава глумица, јер комедија се врло осмишљава да би била добра. Глумачка импровизација наизглед може деловати као нешто лако, али заправо је врло виртуозан механизам за глумца. У сваком случају, потребно је доста спретности и умећа да би се био смешан.

„Највише волим када сам добро извежбана и добро стојим иза текста да бих могла да импровизујем“, наглашава Јелена Ступљанин.

У серији Случај породице Бошковић и даље ћемо гледати сталну глумачку екипу коју чине Радивоје Буквић, Наташа Марковић, Силма Махмути, Ђорђе Кадијевић, Бојан Димитријевић, Исидора Јанковић, Јелисавета Кораксић, којима ће се придружити и Јелена Ступљанин, Слободан Бода Нинковић, Владислав Михаиловић, Борка Томовић, Војин Ћетковић, Бранка Катић, Ђорђе Стојковић, Александар Срећковић, Ненад Јездић, Бранко Цвејић и Марина Ћосић Мирковић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 09. октобар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи