Читај ми!

„Злица“ са Емом Стоун као Круелом од 27. маја у биоскопима

„Дизнијев“ филм „Злица“ редитеља Крега Гилеспија, са холивудским звездама и добитницама најпрестижније филмске награде Оскар, Емом Стоун и Емом Томпсон у главним улогама, наћи ће се на репертоару домаћих биоскопа од четвртка, 27. маја. Улазнице за пројекције филма већ су у продаји на благајнама биоскопа.

Злица, чија је радња смештена у срцу Лондона 70-их година, у јеку панк покрета, прати младу Естелу, обманама склону девојку, одлучну да се прослави у свету дизајна. Млади лоповски двојац придружује се Естели подржавајући њену глад за несташлуком.

Естелина склоност ка дизајну и моди запашће за око модној легенди, бароници Вон Хелман чији лик тумачи, двострука оскаровка Ема Томпсон (Howards End и Разум и осећајност). Повезаност ових дама покренуће низ догађаја и открића која доводе до тога да Естела прихвата своју опаку страну и постаје осветољубива Злица.

„У овом филму видећемо како је постала зликовац каквог данас познајемо“, рекла је у протагонисткиња филма Ема Стоун додавши: „Једном кад набаците ту дивљу црно-белу косу и невероватну шминку, као и ове потпуно јединствене костиме, осетићете се као Злица.“

Године 1996. снимљен је истоимени играни филм са Глен Клоуз у главној улози који је
номинован за награду Златни глобус. Сада, две деценије касније адаптирани лик из чувеног анимираног „Дизнијевог“ филма 101 Далматинац, Злица (Cruella) је потпуно оригинална прича америчког студија о жени специфичне црно-беле косе, са манипулативним склоностима и злокобним почецима.

У филму Злица редитеља Крега Гилеспија, познатог по драми Ја, Тоња, поред Еме Стоун и Еме Томпсон, глуме Емили Бичам, Марка Стронга, Пола Валтера Хаузера и други.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 10. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи