Читај ми!

У серији Једини излаз улазимо у свет адвоката, бизнисмена, полицијских службеника

Oвог викенда почиње приказивање нове домаће серије „Једини излаз“ у режији Дарка Николића. Десет епизода у жанру психолошког трилера гледаћемо суботом и недељом на Првом програму одмах после Дневника.

Комплексна и обимна прича из пера Марка Поповића, са више приповедачких линија, није могла да стане у филм Једини излаз, који је у биоскопима у ово пандемијско време видело више од 75.000 гледалаца.

Зато форма серије нуди довољно простора детективском трилеру прожетом психолошким моментима који покрећу гледалачку тензију на путу ка разрешавању мистерије из прошлости.

„Много тога ће моћи да се види у серији што чак није могло ни да се наслути у филму. А то су и неке основе црте неких наших главних ликова – на пример инспектор Штрбац којег игра Љубомир Бандовић, његову породичну причу уопште немамо у филму, а у серији ћете видети однос и са његовом супругом коју игра Нела Михајловић“, открива редитељ Дарко Николић.

Због већег броја нових ликова у серији и број глумаца је удвостурчен у односу на филм. Уз то, прича више није само из женске перспективе – појачан је детективски и полицијски моменат при детаљнијем упознавању главне јунакиње Ане Колар.

„Јако ми је драго што ће публика моћи да види целу причу о томе како је одрастала Ана Колар коју у својим младим годинама игра Клара Хрватновић. Гледаћемо како то Ана после одраста у питању је психијатријска установа где и упознаје свог мужа и тако даље и тако даље“, каже Анђелка Прпић која у серији Једини излаз тумачи главну улогу.

„Имам још већу трему јер је то сада на РТС-у па очекујем да ће то сада сви да виде и сваку грешку ће заиста свако моћи да примети“, признаје глумица.

На путу до Јединог излаза уз низ флешбекова, упознаћете свет адвоката, бизнисмена, естрадних звезда и полицијских службеника.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 10. октобар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи